Magische opening Bloemendagen Anna Paulowna 2016

Anna Paulowna – Dit jaar zal de opening van de Bloemendagen een magische gebeurtenis worden. Temidden van een kleurrijke tulpenpluktuin zal ‘s werelds snelste illusionist Hans Klok zijn fascinerende kunsten laten zien.
Laat u tijdens de opening van de Bloemendagen betoveren door Hans Klok en de overweldigende tulpenzee. Wat de illusionist precies gaat doen is natuurlijk een grote verrassing, waar u zelf getuigen van kunt zijn! Om het publiek alvast wat op te warmen, zal Nederlands Jeugdkampioen Goochelen 2015/2016 Jasper Jongejans uit Breezand in het voorprogramma het één en ander uit zijn hoge hoed toveren!
Nadat de show heeft plaatsgevonden en Hans Klok de Bloemendagen officieel heeft geopend met het plukken van een bosje tulpen, mogen de kinderen van de scholen uit de buurt hun slag slaan in de tulpenpluktuin. Zij zullen een ticket aan het bosje knopen waarop de naam van de persoon staat aan wie zij het boeket willen geven.
Uiteraard is er na afloop van het officiële gedeelte tijd om de blonde magiër persoonlijk even te ontmoeten of een selfie met hem te maken. Maar wees er snel bij, want voordat u het merkt heeft de illusionist een verdwijntruc gedaan en is hij ‘gone with the wind’.
De opening van de Bloemendagen zal op zaterdag 30 april om 12.00 uur plaatsvinden in het winkelcentrum Molensluis in Anna Paulowna. U bent van harte welkom, maar vol=vol! Deze spetterende opening wordt mede mogelijk gemaakt door Holland Staal en Rood Installatietechniek.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs