2°C | Amsterdam

Magische opening Bloemendagen Anna Paulowna 2016

Anna Paulowna – Dit jaar zal de opening van de Bloemendagen een magische gebeurtenis worden. Temidden van een kleurrijke tulpenpluktuin zal ‘s werelds snelste illusionist Hans Klok zijn fascinerende kunsten laten zien.
Laat u tijdens de opening van de Bloemendagen betoveren door Hans Klok en de overweldigende tulpenzee. Wat de illusionist precies gaat doen is natuurlijk een grote verrassing, waar u zelf getuigen van kunt zijn! Om het publiek alvast wat op te warmen, zal Nederlands Jeugdkampioen Goochelen 2015/2016 Jasper Jongejans uit Breezand in het voorprogramma het één en ander uit zijn hoge hoed toveren!
Nadat de show heeft plaatsgevonden en Hans Klok de Bloemendagen officieel heeft geopend met het plukken van een bosje tulpen, mogen de kinderen van de scholen uit de buurt hun slag slaan in de tulpenpluktuin. Zij zullen een ticket aan het bosje knopen waarop de naam van de persoon staat aan wie zij het boeket willen geven.
Uiteraard is er na afloop van het officiële gedeelte tijd om de blonde magiër persoonlijk even te ontmoeten of een selfie met hem te maken. Maar wees er snel bij, want voordat u het merkt heeft de illusionist een verdwijntruc gedaan en is hij ‘gone with the wind’.
De opening van de Bloemendagen zal op zaterdag 30 april om 12.00 uur plaatsvinden in het winkelcentrum Molensluis in Anna Paulowna. U bent van harte welkom, maar vol=vol! Deze spetterende opening wordt mede mogelijk gemaakt door Holland Staal en Rood Installatietechniek.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.