2°C | Amsterdam

Mariaschool ’t Veld tegen de vlakte..

’t Veld – Het begin van het einde van de beeldbepalende Mariaschool aan de Rijderstraat  is inzicht. Van der bel is vandaag begonnen de school te ontmantelen.Het torentje wordt binnenkort rondom in de steigers gezet en los gekoppeld om met twee telen-kranen naar beneden gehaald te worden .
Het zal opgeknapt worden voor hergebruik en als kunstwerk op deze woning locatie. Wanneer het slopen is voltooid zal Bot Bouw Initiatief uit Heerhugowaard hier 8 woningen bouwen die bijna allemaal zijn verkocht, ook zijn er nog 4 vrije kavels in de verkoop.
Het aanzicht in het dorp ‘t Veld zal een aanzienlijke verandering ondergaan.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.