2°C | Amsterdam

Marinier verrast dochters en komt thuis voor diploma-uitreiking

REGIONIEUWS – Waar overal in Nederland vaders afgelopen zondag in het zonnetje werden gezet, was dat voor Emily, Julia en Nick niet mogelijk. Hun vader Barry zit momenteel namelijk op een marinefregat op de Middellandse Zee. Toch was er goed nieuws, want zondag konden de kinderen in ieder geval even met hun vader Skypen.
Op andere dagen is videobellen niet mogelijk. Niet alleen vanwege de beperkte technische mogelijkheden, maar ook omdat de mariniers het vaak veel te druk hebben. Zo redden Barry en zijn collega’s eerder deze week nog 244 vluchtelingen uit zee. Kort na die operatie werd op het fregat een baby’tje geboren,meldt NH verslagggeefster Barbara Mulder.
Om op vaderdag toch nog even met z’n kinderen te kunnen belden, was Barry daarom naar Malta gekomen. Vanuit de hoofdstad Valletta sprak hij met z’n zoon Nick en dochter Julia. Hoewel Nicky er helaas niet bij kon zijn, had Barry een nog veel grotere verrassing in petto voor zijn dochters.
Diplomauitreiking
Die verrassing heeft alles te maken met de afronding van hun middelbare school. Komende week krijgen Emily en Julia hun diploma. “Zou je het leuk vinden als ik erbij ben?”, vraagt Barry aan Julia. Een volmondig ‘ja’ is haar antwoord. Bij de gedachte aan het weerzien met haar vader barst ze in tranen uit. “Ik vlieg straks terug naar huis”, beloofde Barry zijn dochter. 

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.