Marinier verrast dochters en komt thuis voor diploma-uitreiking

REGIONIEUWS – Waar overal in Nederland vaders afgelopen zondag in het zonnetje werden gezet, was dat voor Emily, Julia en Nick niet mogelijk. Hun vader Barry zit momenteel namelijk op een marinefregat op de Middellandse Zee. Toch was er goed nieuws, want zondag konden de kinderen in ieder geval even met hun vader Skypen.
Op andere dagen is videobellen niet mogelijk. Niet alleen vanwege de beperkte technische mogelijkheden, maar ook omdat de mariniers het vaak veel te druk hebben. Zo redden Barry en zijn collega’s eerder deze week nog 244 vluchtelingen uit zee. Kort na die operatie werd op het fregat een baby’tje geboren,meldt NH verslagggeefster Barbara Mulder.
Om op vaderdag toch nog even met z’n kinderen te kunnen belden, was Barry daarom naar Malta gekomen. Vanuit de hoofdstad Valletta sprak hij met z’n zoon Nick en dochter Julia. Hoewel Nicky er helaas niet bij kon zijn, had Barry een nog veel grotere verrassing in petto voor zijn dochters.
Diplomauitreiking
Die verrassing heeft alles te maken met de afronding van hun middelbare school. Komende week krijgen Emily en Julia hun diploma. “Zou je het leuk vinden als ik erbij ben?”, vraagt Barry aan Julia. Een volmondig ‘ja’ is haar antwoord. Bij de gedachte aan het weerzien met haar vader barst ze in tranen uit. “Ik vlieg straks terug naar huis”, beloofde Barry zijn dochter. 

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs