Matrixborden om daders ernstige mishandeling Winkel te vinden


WINKEL – In het onderzoek naar de mishandeling van de 68-jarige vrouw in Winkel heeft de politie de afgelopen dagen verschillende middelen ingezet. Afgelopen week werden onder meer matrixborden geplaatst die de politie moeten helpen in de zoektocht naar getuigen van de misdaad,meldt NH Nieuws

Buurt- en passantenonderzoek

Ook probeert de politie informatie te winnen door middel van buurt- en passantenonderzoek. De mishandelde vrouw werd op Koningsdag zwaargewond aangetroffen in haar woning op de Limmerschouw in Winkel. Het slachtoffer is toen met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie tast nog in het duister over de identiteit van de belager(s).
Lees ook: Familie treft zwaargewonde vrouw aan in woning Winkel

Coma

Omdat de vrouw in coma lag, kon ze niet vertellen wat er is gebeurd. Ook het tijdstip waarop de vrouw is mishandeld, is nog onbekend. Nadat ze op 26 april een bardienst had gedraaid bij haar tennisclub Noord-End in Heerhugowaard, reed ze rond 21.00 uur naar haar woning aan de Limmergouw.
Lees ook: Zwaar mishandelde vrouw nog altijd in het ziekenhuis

Whatsapp

Nadat ze was thuisgekomen, had ze rond 21.50 uur via Whatsapp contact met een vriendin. Omdat ze de volgende ochtend niet kwam opdagen voor een afspraak met familie, gingen haar naasten poolshoogte nemen bij haar woning. Iets na het middaguur, rond 12.20 uur, troffen zij haar daar met onder meer een ernstige hoofdwond aan.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs