2°C | Amsterdam

Matrixborden om daders ernstige mishandeling Winkel te vinden


WINKEL – In het onderzoek naar de mishandeling van de 68-jarige vrouw in Winkel heeft de politie de afgelopen dagen verschillende middelen ingezet. Afgelopen week werden onder meer matrixborden geplaatst die de politie moeten helpen in de zoektocht naar getuigen van de misdaad,meldt NH Nieuws

Buurt- en passantenonderzoek

Ook probeert de politie informatie te winnen door middel van buurt- en passantenonderzoek. De mishandelde vrouw werd op Koningsdag zwaargewond aangetroffen in haar woning op de Limmerschouw in Winkel. Het slachtoffer is toen met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie tast nog in het duister over de identiteit van de belager(s).
Lees ook: Familie treft zwaargewonde vrouw aan in woning Winkel

Coma

Omdat de vrouw in coma lag, kon ze niet vertellen wat er is gebeurd. Ook het tijdstip waarop de vrouw is mishandeld, is nog onbekend. Nadat ze op 26 april een bardienst had gedraaid bij haar tennisclub Noord-End in Heerhugowaard, reed ze rond 21.00 uur naar haar woning aan de Limmergouw.
Lees ook: Zwaar mishandelde vrouw nog altijd in het ziekenhuis

Whatsapp

Nadat ze was thuisgekomen, had ze rond 21.50 uur via Whatsapp contact met een vriendin. Omdat ze de volgende ochtend niet kwam opdagen voor een afspraak met familie, gingen haar naasten poolshoogte nemen bij haar woning. Iets na het middaguur, rond 12.20 uur, troffen zij haar daar met onder meer een ernstige hoofdwond aan.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.