Meiden ZAP c1 winnen met gemak hun wedstrijd tegen VZVC1

Breezand – Voor 2 volle tribunes speelden beide ploegen een zeer spannende wedstrijd. In de eerste helft was het vooral VZV die de dienst uitmaakte. Mede door het geweldige keeperswerk aan hun kant. ZAP kon helaas onvoldoende aanhaken. ruststand 4-10.
De start van de 2e helft ging gelijk op. Na een paar minuten schakelde ZAP over naar een offensieve dekking. Dit bleek de doorbraak die ze nodig hadden. Deze periode speelden de meiden geweldig en konden menig doelpunt scoren en VZV maakte diverse technische fouten of kon de sterke verdediging van ZAP niet passeren.
Ze kwamen terug tot 2 punten, maar kwamen helaas tekort. VZV was de terechte winnaar met 15-19. Toch kunnen ze met  trots terugkijken naar een prachtige pot handbal in de 2e helft. Geweldig om te zien. Op naar de volgende wedstrijd tegen VELO.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs