2°C | Amsterdam

Meiden ZAP c1 winnen met gemak hun wedstrijd tegen VZVC1

Breezand – Voor 2 volle tribunes speelden beide ploegen een zeer spannende wedstrijd. In de eerste helft was het vooral VZV die de dienst uitmaakte. Mede door het geweldige keeperswerk aan hun kant. ZAP kon helaas onvoldoende aanhaken. ruststand 4-10.
De start van de 2e helft ging gelijk op. Na een paar minuten schakelde ZAP over naar een offensieve dekking. Dit bleek de doorbraak die ze nodig hadden. Deze periode speelden de meiden geweldig en konden menig doelpunt scoren en VZV maakte diverse technische fouten of kon de sterke verdediging van ZAP niet passeren.
Ze kwamen terug tot 2 punten, maar kwamen helaas tekort. VZV was de terechte winnaar met 15-19. Toch kunnen ze met  trots terugkijken naar een prachtige pot handbal in de 2e helft. Geweldig om te zien. Op naar de volgende wedstrijd tegen VELO.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.