Menu van de dag – Pompoencurry met boerenkool


HOLLANDS KROON – Samen met DEEN Supermarkten brengen wij elke dag een heerlijk gerecht waarvan u de ingrediënten natuurlijk bij de DEEN Supermarkt bij u in de buurt kunt verkrijgen.

Menu van de dag – Pompoencurry met boerenkool
 
Recipe Type: Hoofdgerecht
Author: DEEN Supermarkten
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 4
Tip: Vervang de zilvervliesrijst door witte rijst.
Ingredients
  • 2 el zonnebloemolie
  • 1 ui (gesnipperd)
  • 3 el Thaise rode currypasta
  • 400 ml kokosmelk
  • 750 g pompoenen (geschild, in blokjes)
  • 300 g zilvervliesrijst
  • 200 g boerenkool (fijngesneden, panklaar)
  • 1 handje koriander (fijngehakt)
  • 75 g cashewnoten
Instructions
  1. Verhit de olie en bak hierin de ui met de currypasta glazig.
  2. Voeg de kokosmelk, 200 ml water en de pompoenblokjes toe en laat circa 20 minuten stoven op een lage stand.
  3. Kook intussen de rijst.
  4. Voeg de boerenkool toe aan de curry en kook nog circa 5 minuten mee.
  5. Bestrooi de curry met de koriander en cashewnoten en serveer met de rijst.