Menu van de dag – visflensjes

Menu van de dag – visflensjes
 
Recipe Type: Hoofdgerecht
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 4
Ingredients
  • 250 g surimi krabvleesstukjes
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 4 eetlepels ketchup
  • 1 zakje (ca. 150 g) geraspte wortel
  • 200 g pannenkoekenmix
  • 1/2l melk
  • 1 ei
  • 50 g boter
  • 50 g veldsla
Instructions
  1. Meng de surimi met de mayonaise, de ketchup en de geraspte wortel.
  2. Doe de pannenkoekenmix in een schaal, voeg de helft van de melk toe en roer met een garde tot er geen klontjes meer zijn.
  3. Roer er dan de rest van de melk en het ei door.
  4. Smelt de boter in een kleine koekenpan.
  5. Wacht tot de boter een beetje bruin begint te worden.
  6. Schep een juslepel beslag in de pan, wacht tot de onderkant van het flensje bruin en de bovenkant droog is.
  7. Keer het flensje om en bak de andere kant bruin.
  8. Bak op dezelfde manier nog 7 flensjes.
  9. Houd de flensjes terwijl je de andere bakt afgedekt onder folie warm.
  10. Bedek de flensjes elk met 4 eetlepels krabsalade, leg er wat veldsla op en rol de flensjes op.
 

 

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs