2°C | Amsterdam

Microsoft innoveert verder in Middenmeer met komst democentrum


MIDDENMEER – Microsoft gaat zijn allereerste democentrum in Nederland bouwen in Middenmeer. Het democentrum wordt de twintigste democentrum in Europa en richt zich op overheden en het bedrijfsleven die demonstraties kunnen krijgen over hoe de techniek achter bijvoorbeeld de ‘cloud’ werkt.
Het NHD komt vandaag met dit bericht waarin zij schrijven dat Hollands Kroon is de eerste Nederlandse gemeente die al haar data, documenten en (reserve)bestanden digitaal op servers elders heeft opgeslagen. En dat medewerkers zo op ieder gewenst tijdstip en vanaf elke locatie toegang hebben tot de gegevens die zij nodig hebben. 

Stop bouw datacenter

Ondertussen ligt de bouw van het 2e deel van het serverpark van Microsoft op Agriport stil. Diverse kranen zijn ondertussen al weggehaald door de aannemer en ook zijn er geen verdere werkzaamheden meer gaande. Over het hoe en waarom dat de bouw is stilgelegd blijft Microsoft zich in nevelen hullen.
Lees ook: Agriport krijgt serverflats van 40 meter hoog

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.