2°C | Amsterdam

Middenmeerse Jessie de Bakker wint de hoofdprijs bij de opening nieuwe Aldi Wieringerwerf


WIERINGERWERF – Binnen enkele uren krasten 400 klanten een prijs weg: van een bosje rozen, lekkere bonbons en tablets tot de hoofdprijs van 250 euro. Jessie de Bakker die met haar zoontje Ilay uit Middenmeer naar de opening kwam, won de hoofdprijs. “Dit is geweldig. Ik ben natuurlijk hartstikke blij!”
Ook de rest van de dag bleef het een drukte van belang aan de Schipperskade. Klanten waren positief overdonderd door de nieuwe opzet van de winkel. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen goed in de smaak.
Lees ook: Energiezuinige Aldi Wieringwerf opent de deuren
“Wat veel mensen! Zo’n menigte had ik het echt niet verwacht. We hebben echt veel klanten blij kunnen maken. Heel erg leuk dat ik zoveel positieve reacties heb gehoord. Ik kijk er naar uit om met dit team in dit nieuwe filiaal te mogen werken”, zegt een trotse filiaalleidster Jessica de Graaf.
De Foodtruck die voor de deur stond was eveneens een groot succes. Daar konden heerlijke, vers klaargemaakte gerechtjes van Aldi-producten geproefd worden. In de week na de opening zijn er nog diverse proeverijen voor de klanten in de winkel.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.