Middenmeerse Jessie de Bakker wint de hoofdprijs bij de opening nieuwe Aldi Wieringerwerf


WIERINGERWERF – Binnen enkele uren krasten 400 klanten een prijs weg: van een bosje rozen, lekkere bonbons en tablets tot de hoofdprijs van 250 euro. Jessie de Bakker die met haar zoontje Ilay uit Middenmeer naar de opening kwam, won de hoofdprijs. “Dit is geweldig. Ik ben natuurlijk hartstikke blij!”
Ook de rest van de dag bleef het een drukte van belang aan de Schipperskade. Klanten waren positief overdonderd door de nieuwe opzet van de winkel. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen goed in de smaak.
Lees ook: Energiezuinige Aldi Wieringwerf opent de deuren
“Wat veel mensen! Zo’n menigte had ik het echt niet verwacht. We hebben echt veel klanten blij kunnen maken. Heel erg leuk dat ik zoveel positieve reacties heb gehoord. Ik kijk er naar uit om met dit team in dit nieuwe filiaal te mogen werken”, zegt een trotse filiaalleidster Jessica de Graaf.
De Foodtruck die voor de deur stond was eveneens een groot succes. Daar konden heerlijke, vers klaargemaakte gerechtjes van Aldi-producten geproefd worden. In de week na de opening zijn er nog diverse proeverijen voor de klanten in de winkel.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs