MindZ en Actief Talent expositie Wieringerwaard

WIERINGERWAARD – MindZ en Actief Talent uit Den Helder exposeren van 9 juli tot en met 7 augustus hun kunstwerken in de Watertoren van Wieringerwaard aan Molenweg 41. De stukken zijn van donderdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur te bewonderen in de Reinwaterkelder en op de eerste ring van de Watertoren. 
MindZ is dagbesteding van mensen met een psychiatrische aandoening, de spullen worden geupcycled tot hele aparte kunst. Actief Talent is dagbesteding van mensen met een verslavingsachtergrond, zij doen aan recycling van spullen, wat zorgt voor prachtige creaties.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs