2°C | Amsterdam

Minister de Jonge: “Volgende week mogelijk al einde aan mondkapjesplicht”

HOLLANDS KROON – Dit zeggen bronnen rondom het kabinet. Minister Hugo de Jonge ziet na overleg met de andere bewindslieden in het kabinet ruimte om volgende week de mondkapjesplicht al af te schaffen.

Volgens de Jonge gaat het zeer snel met de daling van het aantal besmettingsgevallen en worden er dagelijks record aantal mensen ingeënt tegen het Covid-19 virus. Dat houdt volgens de Jonge dan in dat vrijdag tijdens de persconferentie mogelijk de aankondiging wordt gedaan dat mondkapjes niet langer meer verplicht zijn op het openbaar vervoer na.

Tijdens de persconferentie van vrijdagavond zullen premier Rutte en minister de Jonge ook bekendmaken dat de horeca tot middernacht mag open blijven, restaurants nu tot 100 bezoekers per keer mogen ontvangen, bioscopen en theaters ook meer bezoekers mogen ontvangen, nachtclubs de deuren weer mogen openen en sportwedstrijden op alle niveaus weer zijn toegestaan. Thuis mogen dan tot 8 mensen worden ontvangen maar mogelijk gaat dat naar 10 of 12 personen.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.