Motorrijder gewond bij éénzijdig ongeval

WIERINGERWERF – Bij een éénzijdig ongeval op de Zuiderdijkweg net voorbij gemaal de Lely in de Wieringermeer is zondag een motorrijder gewond geraakt. De motorrijder kwam door nog onbekende oorzaak met zijn motor in de berm waardoor hij de controle over de motor verloor en ten val kwam.
Een groepje fietsers konden de man nog maar net ontwijken bij zijn val. De Zuiderdijkweg was een tijdje afgesloten voor het verkeer voor onderzoek en berging van de motor. De motorrijder is naar het ziekenhuis gebracht met onbekende verwondingen.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs