2°C | Amsterdam

MTB Die Robben toertocht over landerijen en door bossen

WIERINGERWERF – Elke keer is MTB toertocht Die Robben een verrassing. Gaat hij door de landerijen en het bos of ook nog een stukje over Wieringen?  Zondag 25 september is de tocht weer te rijden. 
Op deze dag zet Scoutingvereniging Die Robben de deuren van haar clubhuis open, van waaruit de MTB toertocht zal starten tussen 9.00 en 9.30 uur. De route is wederom vernieuwd en zal ongeveer 45 km zijn. Halverwege is er een mogelijkheid om de route in te korten tot ongeveer 25 km.
Hoe de tocht er deze keer zal uitzien, hangt af van de omstandigheden van de landerijen en de initiatieven die ons worden aangeboden. Deze keer wordt de tocht in samenwerking met Cycling Team Wieringermeer uitgezet.  Wilt u alvast een voorproefje nemen?
Kijk dan eens op de Facebookpagina Scouting Die Robben MTB tocht. Het clubhuis Die Robben is gevestigd aan de Pr. Irenestraat 19 te Wieringerwerf. De auto kunt u parkeren aan de Terpstraat of de Brink.
Deelname kost € 6,00. Inschrijving is aan de start.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.