2°C | Amsterdam

Muzikaal talent Lisa Franken bij Culturele Raad Wieringermeer.

WIERINGERMEER – Zondagmiddag 27 november staat om 15.00 uur Lisa Franken in de schijnwerpers van de Cultuurschuur te Wieringerwerf. Geboren in 1984 in Duitsland kunnen we door haar indrukwekkende staat van dienst met recht spreken van een natuurtalent. Lisa was amper 5 jaar toen ze zowel piano als cello leerde spelen en duidelijk werd dat haar toekomst in de muziek zou liggen.
Met groot gemak sloot zij haar opleidingen aan de conservatoria in Keulen, Maastricht en Brussel cum laude af en mocht ze zich Master of Music noemen. Maar haar muzikale honger was nog niet gestild en aanvullende opleidingen in Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk volgden. Talrijke prijzen won Lisa Franken op internationale concoursen met zowel solo-als kamermuziek.
Inmiddels heeft Lisa Franken zich gesetteld in Nederland  waar ze actief optreedt als kamermusicus, afwisselend spelend op piano en cello. Op het programma staan werken van J.S. Bach, F. Schubert, F. Chopin, I. Albeniz, G. Cassado en A. Piazzolla.
Een middag dus voor de liefhebbers van klassieke muziek, maar zeker ook voor allen die in de intimiteit van een knusse locatie hier kennis van willen nemen.
De aanvang zondagmiddag 27 november is 15.00 uur in de Cultuurschuur Loggersplein 1 te Wieringerwerf. Entree 10 euro. Reserveren is niet noodzakelijk maar kan via [email protected] of telefonisch bij Roelie Schiere, 0227 58 1781.  Zie ook www.cultureleraad-wieringermeer.nl

Related Articles

Zoek je een heerlijk nieuw recept om te proberen? Zoek niet verder, want we hebben de perfecte voor je. Dit droprecept zal je smaakpapillen
Schiphol is een van de drukste luchthavens van Europa, en het vinden van een parkeerplek kan moeilijk zijn. Dat is waar valet parking van

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.