2°C | Amsterdam

Naar Lelystad dit weekend? Dat wordt omrijden

Regionieuws – Rijkswaterstaat voert van vrijdag 8 april 2016 22:00 uur tot en met zondag 10 april 05:00 uur reparaties uit aan de brug van het Krabbersgatcomplex en de westelijke brug van het Houtribcomplex. De werkzaamheden bestaan uit het inspecteren en herstellen van schade aan de bruggen. Dit is nodig om het complex in de toekomst veilig te blijven gebruiken en storingen te voorkomen.
Hinder wegverkeer
Tijdens de werkzaamheden is de N302 over de Houtribdijk voor al het verkeer gestremd. Weggebruikers worden tussen 8 en 10 april omgeleid via de A6, A1, A10, A8 en A7. De extra reistijd bedraag circa 30 minuten.

Hinder scheepvaartverkeer
De westelijke kolk van de Houtribsluis is tijdens de werkzaamheden gestremd. Het scheepvaartverkeer maakt in die periode gebruik van de oostelijke kolk. Het Naviduct bij Enkhuizen blijft beschikbaar voor het scheepvaartverkeer.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.