Naar Lelystad dit weekend? Dat wordt omrijden

Regionieuws – Rijkswaterstaat voert van vrijdag 8 april 2016 22:00 uur tot en met zondag 10 april 05:00 uur reparaties uit aan de brug van het Krabbersgatcomplex en de westelijke brug van het Houtribcomplex. De werkzaamheden bestaan uit het inspecteren en herstellen van schade aan de bruggen. Dit is nodig om het complex in de toekomst veilig te blijven gebruiken en storingen te voorkomen.
Hinder wegverkeer
Tijdens de werkzaamheden is de N302 over de Houtribdijk voor al het verkeer gestremd. Weggebruikers worden tussen 8 en 10 april omgeleid via de A6, A1, A10, A8 en A7. De extra reistijd bedraag circa 30 minuten.

Hinder scheepvaartverkeer
De westelijke kolk van de Houtribsluis is tijdens de werkzaamheden gestremd. Het scheepvaartverkeer maakt in die periode gebruik van de oostelijke kolk. Het Naviduct bij Enkhuizen blijft beschikbaar voor het scheepvaartverkeer.
Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs