Nazomeren op het groene hart van Hippolytushoef

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

HIPPOLYTUSHOEF – Eind augustus is er in Hippolytushoef een evenementen commissie ontstaan. De ondernemers Lisanne Huijs  van Efkes Kieken, Thea Kooij van Café de Kasteleen, Anja Kossen van Dikkertje Dap , Leonie Spaansen van Smultaria en de eigenaressen van de Bloemennis, Esther van der Schaaf en Silvia Mentz, komen 23 september met “nazomeren op het groene hart”

Een uitgebreide vorm van Hap en Stap.

Zeer diverse marktkramen en uiteraard ondernemers van Wieringen zullen van 15.00 tot 21.00 het groene hart vullen met vertier voor jong en oud, hapjes en drankjes en heerlijke snuffelkramen.

Café de Kasteleen en Café het Stamineeke slaan de handen in elkaar om iedereen te voorzien van een drankje, terwijl de showbusters hun talent laten horen.

Broodjes hamburger, worsten, springkussen,  “wieringer weide” rodeo stier gesponsord door de firma Ottens, suikerspinnen, stimpy’s stroopwafels ook voor mensen met een gluten en lactose intolerantie,

Bakker Bellis met een mooie kraam, kleding, brocante, ijs van de Toffe peer, hebbe dingen van diverse enthousiaste mensen, soep, warme chocolade melk, bloemen en planten, beenmode, speelgoed, verse vis, en uitbuiken op de massage stoel van massage praktijk Qi!

Teveel om op te noemen!

De zin in het organiseren van leuke evenementen is er en zo ziet de evenementen commissie leuke ideeen van iedereen ook graag tegemoet

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category