2°C | Amsterdam

Negen jeugdleden Jitsu Shintai Wieringerwerf doen succesvol examens


WIERINGERWERF – Negen jeugdleden van karate jitsu Shintai uit Wieringerwerf hebben onlangs examen gedaan. Het ging hierbij om de hele gele band, zij sloegen de tweede gele slip over.
Door de examinators werd beoordeeld op een uitgebreide kihon wat staat voor basistechnieken. Ook het val-breken werd onder de loep genomen, de zijwaartse val als mede de voorwaartse rol en de achterwaartse rol. Ook Kumite, het echte vrije vechten, kwam aan de orde. Afgelopen zaterdag stond bij Shintai ook het examen voor de gele slip op het programma. De jeugdleden mochten laten zien wat zij hadden geleerden dit werd met goede resultaten neergezet.
Naast de geleerde technieken van stoten, trappen en afweringstechnieken was de daarbij behorende Japanse benamingen en termen ook geen enkel probleem. De jury bestond beide keren uit Samantha de Been en hoofddocent Pieter Zijlmans.
Wie interesse heeft in de Oosterse vechtsport kan contact opnemen met Pieter Zijlmans, tel. 06-28051737 of [email protected].

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.