2°C | Amsterdam

NH Voedselbankactie goed voor ruim 100.000 producten

REGIO – De actie NH Helpt de Voedselbank is na tien succesvolle dagen ten einde. In totaal werden er tijdens de actie maar liefst 101.593 producten ingezameld. “Ik ga er bijna van huilen, werkelijk“, begon presentatrice June haar aankondiging van het eindtotaal. “Ik vind het fantastisch wat jullie gedaan hebben: 101.593 producten!
De afgelopen tien dagen kwamen Noord-Hollanders en lokale bedrijven in grote getale langs om bij te dragen aan de actie voor de Voedselbank.

Anderhalf miljoen koffiepunten

Ook werd er fanatiek ingeleverde koffiepunten geknipt. Er werden er niet minder dan anderhalf miljoen ingeleverd. Het totaal van al die punten samen bleek gister al goed voor 2.750 pakken koffie.
Ik vind het fantastisch, word er ook een beetje emotioneel van“, zegt June over de hartverwarmende actie. “We hebben keihard gewerkt. Mijn complimenten.

Volgend jaar

Het was een succesvolle maar ook intense periode voor June en het team van NH Helpt. Volgend jaar weer? “Jaaa! Ik ben er klaar voor“, zegt de drijvende kracht achter de actie. “Misschien even twee dagen bijkomen maar dan gaan we er gewoon weer voor.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.