Niet de Pussy maar de Pilsycatdolls hebben de zomerhit van 2016

REGIO – De dertien dames van de Pilsiecatdolls kunnen in hun dorp al bijna niet meer over straat zonder herkend te worden. Met hun wulpse cover van The Ketchup Song dingen zij mee naar de titel “Kermishit 2016”.
Op 14 augustus doen de Pilsiecatdolls mee aan de jaarlijkse kermishit-verkiezing die dit jaar voor de vierde keer georganiseerd wordt door het plaatselijk café, Bolletjeskroeg de Klok.
De Pilsiecatdolls nemen het op tegen zes concurrenten. Hoewel een vakjury het uiteindelijke oordeel velt, kan de winst de dames volgens organisator Ronald Dekker dit jaar eigenlijk niet meer ontgaan. Dinsdagavond 16 augustus, de avond voor de kermis in Warmentuut begint, wordt de winnaar bekend gemaakt.
In een paar dagen tijd is de videoclip van de Warmenhuizense schonen al meer dan 64.000 keer bekeken.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs