2°C | Amsterdam

Nieuw opzet gezamenlijk vrijwilligersfeestje “ Evenementen Zijdewind ”


ZIJDEWIND – Er zijn weinig plaatsen waar de eensgezindheid en saamhorigheid zo ontzettend groot is als in Zijdewind e.o. Vele vrijwilligers zijn bij meerder evenementen betrokken die iedere keer weer worden georganiseerd.
Hiervan zijn de Zijdewinder Kermis, Zwembad ’t Petje, ATB Zijdewind het Timmerdorp en de door de Evenementen Commissie Zijdewind georganiseerde evenementen de voornaamste. Met al deze verenigingen zijn er inmiddels ontzettend veel vrijwilligers belangeloos bij al deze activiteiten betrokken.
Zaterdagmiddag en avond werd er door deze verenigingen voor het eerst een gezamenlijk een “ Zijdewinder Vrijwilligers Event “ georganiseerd op de Speelweide bij de Rotonde. Deze nieuwe opzet was bijzonder geslaagd, de opkomst was zelfs boven verwachting en voor herhaling vatbaar.
Onder het genot van een drankje, een gezellig muziekje vers gerookte paling en meer wat lekkers te eten was het berengezellig en werden alle vrijwilligers bedankt voor hun inzet de afgelopen jaren. Voor de kinderen van de vrijwilligers waren er spellen en een Luchtkussen zodat die zich ook zorgeloos konden vermaken.
Het is de saamhorigheid zeker ten goede gekomen en was er elders in het dorp nog een feestje van dezelfde strekking.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.