Nieuw opzet gezamenlijk vrijwilligersfeestje “ Evenementen Zijdewind ”


ZIJDEWIND – Er zijn weinig plaatsen waar de eensgezindheid en saamhorigheid zo ontzettend groot is als in Zijdewind e.o. Vele vrijwilligers zijn bij meerder evenementen betrokken die iedere keer weer worden georganiseerd.
Hiervan zijn de Zijdewinder Kermis, Zwembad ’t Petje, ATB Zijdewind het Timmerdorp en de door de Evenementen Commissie Zijdewind georganiseerde evenementen de voornaamste. Met al deze verenigingen zijn er inmiddels ontzettend veel vrijwilligers belangeloos bij al deze activiteiten betrokken.
Zaterdagmiddag en avond werd er door deze verenigingen voor het eerst een gezamenlijk een “ Zijdewinder Vrijwilligers Event “ georganiseerd op de Speelweide bij de Rotonde. Deze nieuwe opzet was bijzonder geslaagd, de opkomst was zelfs boven verwachting en voor herhaling vatbaar.
Onder het genot van een drankje, een gezellig muziekje vers gerookte paling en meer wat lekkers te eten was het berengezellig en werden alle vrijwilligers bedankt voor hun inzet de afgelopen jaren. Voor de kinderen van de vrijwilligers waren er spellen en een Luchtkussen zodat die zich ook zorgeloos konden vermaken.
Het is de saamhorigheid zeker ten goede gekomen en was er elders in het dorp nog een feestje van dezelfde strekking.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs