Nieuwe route buurtbus 416 Kreileroord-Schagen


KREILEROORD – De Buurtbuslijn 416, van Kreileroord naar Schagen en terug, gaat met ingang van maandag 23 januari een andere route rijden door Wieringerwerf. Vanaf de Dorsmolen gaat de bus in het vervolg rechtdoor de Verbindingsweg op en vervolgens linksaf de Ir. Ovingestraat in en langs De Cultuurschuur de Brinkweg in en dan de Terpstraat in.
Bewoners van verzorgingshuis Lelypark kunnen bij de bushalte aan de Ir. Ovingestraat instappen voor de richting Schagen. Ook kan worden ingestapt bij de halte in de Terpstraat tegenover het Omtaplein. De aankomst- en vertrektijd is ongeveer een kwartier voor ieder heel uur.
De bus die uit de richting Schagen komt, rijdt natuurlijk in tegenovergestelde richting die route en daarvan is de aankomst- en vertrektijd in de Terpstraat ongeveer dertig minuten over ieder heel uur. Bel voor meer informatie naar: tel. 06-20900879 of stuur een e-mail naar: jc.cardol@quicknet.nl.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs