2°C | Amsterdam

Nieuwe route buurtbus 416 Kreileroord-Schagen


KREILEROORD – De Buurtbuslijn 416, van Kreileroord naar Schagen en terug, gaat met ingang van maandag 23 januari een andere route rijden door Wieringerwerf. Vanaf de Dorsmolen gaat de bus in het vervolg rechtdoor de Verbindingsweg op en vervolgens linksaf de Ir. Ovingestraat in en langs De Cultuurschuur de Brinkweg in en dan de Terpstraat in.
Bewoners van verzorgingshuis Lelypark kunnen bij de bushalte aan de Ir. Ovingestraat instappen voor de richting Schagen. Ook kan worden ingestapt bij de halte in de Terpstraat tegenover het Omtaplein. De aankomst- en vertrektijd is ongeveer een kwartier voor ieder heel uur.
De bus die uit de richting Schagen komt, rijdt natuurlijk in tegenovergestelde richting die route en daarvan is de aankomst- en vertrektijd in de Terpstraat ongeveer dertig minuten over ieder heel uur. Bel voor meer informatie naar: tel. 06-20900879 of stuur een e-mail naar: [email protected].

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.