2°C | Amsterdam

Nieuwjaarsvegen op 1 januari bij u voor de deur

HOLLANDS KROON – Na Oud en Nieuw ligt er altijd erg veel vuurwerkafval op straat. Deze vuurwerkresten zijn schadelijk voor het milieu. Daarom is het belangrijk dat we ze samen opruimen. Zo zorgen we niet alleen voor een schone omgeving, maar ook voor een betere sfeer in de buurt. 
De gemeente Hollands Kroon nodigt u dan ook uit op om op 1 januari mee te doen met het landelijke initiatief Nieuwjaarsvegen. Vuurwerkafvalzakken worden via de verkooppunten uitgedeeld, maar u kunt natuurlijk ook een gewone huisvuil afvalzak gebruiken. Het vuurwerkafval mag in de grijze container voor restafval.

Actie organiseren

U kunt ook uw eigen Nieuwjaarsveegactie organiseren. Meld de actie aan op www.supportervanschoon.nl en krijg een Nieuwjaarsveegpakket, inclusief vuurwerkafvalzak en handschoenen, thuisgestuurd.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.