2°C | Amsterdam

Nog 1x ‘Top in de Kop’

HOLLANDS KROON – “Top in de Kop’ bestaat uit 5 gezamenlijke open weekends, met de allermooiste tuinen, kwekerij en kunst, in weekends in de maanden mei t/m september. De locaties van de deelnemers zijn verspreid over de kop van Noord-Holland, aangegeven op de plattegrond. Tijdens deze open dagen willen deze kunstenaars en tuineigenaren graag hun passie met u delen!
Gedurende 5 maanden achtereen gaat in de kop van Noord-Holland weer een keur aan de mooiste privétuinen en ateliers open voor publiek. Tijdens de lente en zomer houdt de groep – bestaand uit 17 gepassioneerde tuineigenaren, kunstenaars en een kwekerij  – in totaal 5 gezamenlijke open weekenden.
Deelnemende tuinen Hollands Kroon

De meeste deelnemers zijn deze dagen geopend van 11.00 – 17.00 uur. Zie voor uitzonderingen aub de informatie per deelnemer voordat u afreist!

Related Articles

Zoek je een heerlijk nieuw recept om te proberen? Zoek niet verder, want we hebben de perfecte voor je. Dit droprecept zal je smaakpapillen
Schiphol is een van de drukste luchthavens van Europa, en het vinden van een parkeerplek kan moeilijk zijn. Dat is waar valet parking van

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.