2°C | Amsterdam

Noorderkwartier doet op sociaal verantwoorde manier postbezorging


HOLLANDS KROON – Vanaf 1 mei jl. werkt Noorderkwartier samen met Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) voor de postbezorging. Op 25 april ondertekenden algemeen directeur van Noorderkwartier, Jan van Hooff, en directeur bedrijfsvoering HHNK, Ton Hugens, de overeenkomst.

Sociaal zwakkeren

In het Inkoop- en aanbestedingsbeleid 2016 van HHNK staat dat het bedrijf oog heeft voor de sociaal zwakkeren in de samenleving en dat daar waar mogelijk graag social return wordt toegepast.

Arbeidsmarkt

Jan van Hooff (Noorderkwartier) en Ton Hugens (HHNK) tekenen de overeenkomst

De postafdeling van Noorderkwartier is sinds begin dit jaar Business Post Noord-Holland geworden. Business Post verzorgt een compleet dienstenpakket met volledige ontzorging, efficiënte postverwerking en flexibele en snelle dienstverlening. ‘Wij maken werk van uw post’ is de slogan van het bedrijf. Dat wordt gedaan met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. De werkzaamheden, zoals post sorteren en bezorgen, zijn uitermate geschikt voor deze doelgroep. Daarnaast hebben de werknemers vaak een lange termijn visie en hebben ze baat bij een stabiele toekomst en werkomgeving.
Noorderkwartier haalt aan het eind van de dag de post bij de bodes op. “We garanderen een prima bezorging”, aldus Michel Booy, bedrijfsleider Business Post.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.