Ongelukken door gladheid op N242

Regionieuws – Op de N242 zijn vannacht door gladheid drie auto’s van de weg geraakt. Een bestuurder raakte gewond. Een automobilist raakte rond 2.00 uur bij Oude Niedorp van de weg. Hij raakte niet gewond, wel moest zijn auto worden weggesleept.
Een half uur later ging het mis op de Smuigelweg in Heerhugowaard. Ook daar slipte een auto en raakte van de weg. De bestuurder ramde een verkeerslicht en kwam net voor een sloot tot stilstand. De automobilist is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.
Tijdens het afhandelen van dit ongeluk, schrok een automobilist van een politiewagen op de weg, hij remde, slipte en knalde vervolgens tegen een fietsenhok aan. Daarbij raakte zijn auto beschadigd en sneuvelde een fiets.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs