2°C | Amsterdam

Ongelukken door gladheid op N242

Regionieuws – Op de N242 zijn vannacht door gladheid drie auto’s van de weg geraakt. Een bestuurder raakte gewond. Een automobilist raakte rond 2.00 uur bij Oude Niedorp van de weg. Hij raakte niet gewond, wel moest zijn auto worden weggesleept.
Een half uur later ging het mis op de Smuigelweg in Heerhugowaard. Ook daar slipte een auto en raakte van de weg. De bestuurder ramde een verkeerslicht en kwam net voor een sloot tot stilstand. De automobilist is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.
Tijdens het afhandelen van dit ongeluk, schrok een automobilist van een politiewagen op de weg, hij remde, slipte en knalde vervolgens tegen een fietsenhok aan. Daarbij raakte zijn auto beschadigd en sneuvelde een fiets.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.