2°C | Amsterdam

Ongeval Kolhorn, gladheid mogelijke oorzaak.


KOLHORN – De politie moest vannacht glibberend en glijdend richting de Molenkolk in Kolhorn waar een auto uit de bocht was gevlogen en tegen een lantaarnpaal tot stilstand gekomen.
Tijdens de slip had het voertuig een lantaarnpaal geraakt en is vervolgens een klein talud afgegleden. In het voertuig zaten drie inzittenden. Eén van de inzittenden klaagde over een zere arm. Deze persoon is door de ambulance vervoerd richting het ziekenhuis voor een controle. Het voertuig is afgesleept.

De kapotte lantaarnpaal is middels het nummer, aangegeven met de sticker op de paal, door gegeven aan het Hoogheemraadschap zodat deze gerepareerd kan worden.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.