Ongeval Nieuwe Niedorp, scooterrijder gewond naar ziekenhuis

NIEUWE NIEDORP – Bij een ongeval op de kruising van de Valbrugweg en de Hartweg in Nieuwe Niedorp is vanochtend een scooterrijder dusdanig gewond geraakt dat hij naar het ziekenhuis moest worden overgebracht.
De scooterrijder botste met zijn scooter tegen een auto die vanuit een zijweg kwam, de scooterrijder kon de auto niet meer ontwijken waarna een botsing volgde. De politie heeft het ongeval in onderzoek.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs