2°C | Amsterdam

Online informatiebijeenkomst over toekomst A7/A8

HOLLANDS KROON – Op 11 mei 2021 van 20.00 tot 21.00 uur informeert Rijkswaterstaat de omgeving met een online informatiebijeenkomst over de planuitwerking A7/A8 Amsterdam – Hoorn om de doorstroming op de weg te verbeteren. In het project staan de knelpunten op het traject A7/A8, inclusief Coentunnel, centraal. Deelnemers krijgen te horen in welke fase het project zit en krijgen uitleg over de vervolgstappen van het project.

Bereikbaarheid Amsterdam – Hoorn

Bestuurders van Rijk en regio hebben 20 november 2019 in de Bestuurlijke Overeenkomst Corridor Amsterdam – Hoorn afspraken vastgelegd met als doel de bereikbaarheid en doorstroming in het gebied tussen Amsterdam en Hoorn na 2020 te verbeteren. Hiermee leveren Rijk en regio een bijdrage aan hun ambities, zoals het versterken van de economische concurrentiepositie en het zorgen voor een aantrekkelijke leefomgeving. De uitvoering van de infrastructurele maatregelen aan de A7/A8, waar de planuitwerking zich op richt, is onderdeel van de afspraken.

Voor het webinar moet u zich vooraf aanmelden. Dat kan nu al.

U krijgt per e-mail een bevestiging van uw deelname, inclusief een agendaverzoek. De periode voor het webinar ontvangt u enkele reminders met de link waar u het webinar kunt volgen.

Foto: Rijkswaterstaat

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.