2°C | Amsterdam

Ontmoetingdiners in Middenmeer en Wieringerwerf

HOLLANDS KROON – De vakanties zijn voor de meesten weer verleden tijd. Waarom lijkt het toch of de tijd sneller gaat in de zomer dan in de winter? Het zit er in ieder geval weer op en we gaan in de maand september weer met elkaar aan tafel op 9 september in Middenmeer en op 16 september in Wieringerwerf.
Op beide avonden bent u weer van harte welkom en kunt u binnenlopen vanaf 17.45 uur om deel te nemen aan een heerlijk meer-gangen diner. Het doel van het Ontmoetingsdiner is om iemand die niet zoveel buiten de deur komt, of vaak alleen moet dineren (jong of oud) eens een gezellige avond te bezorgen. Het maakt niet uit of u bent aangesloten bij één van de kerken of dat u niet kerkelijk bent.
U dient zich wel even aan te melden bij één van de gastvrouwen. Dat zijn deze keer:

  • Trudy van Arkel, 0227-823136, Anneke Zuidhof, 0227 577223 of Marjan Lettinga, 0227-581492
  • U kunt zich aanmelden vanaf zaterdag 27 augustus t/m vrijdag 2 september.
  • Zij delen u in voor de Meerbaak, Prof. ter Veenweg 2 in Middenmeer of voor ”het Kompas”, Meeuwstraat 44 in Wieringerwerf.
  • De kosten bedragen € 5,00 per persoon en mochten er problemen zijn met vervoer, meldt u dat dan even als u zich opgeeft, dan wordt u opgehaald en weer thuis gebracht.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.