2°C | Amsterdam

Ontmoetingsdiner Middenmeer

Hollands Kroon – De ontmoetingsdiners in de maand april vind 8 april plaats in de Meerbaak aan Prof. ter Veenweg 2 in Middenmeer. Op de avond is iedereen van harte welkom om vanaf 17.45 uur binnen te lopen en om deel te nemen aan een meer-gangen diner.
Het doel van het Ontmoetingsdiner is om iemand die niet zoveel buiten de deur komt, of vaak alleen moet dineren (jong of oud) eens een gezellige avond te bezorgen. Het maakt niet uit of men is aangesloten bij één van de kerken of juist niet kerkelijk is.
Aanmelden kan tot en met vrijdag 1 april bij de gastvrouwen Anneke Zuidhof (tel. 0227-577223), Trudy van Arkel (tel. 0227-823136) of Marjan Lettinga (tel. 0227-581492). De kosten bedragen € 5,- per persoon en mochten er problemen zijn met vervoer, meldt u dat dan even als u zich opgeeft, dan wordt u opgehaald en weer thuis gebracht.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.