Ontmoetingsdiner Wieringerwerf

Wieringerwerf – De ontmoetingsdiner in de maand april vind 15 april plaats in het Kompas aan Meeuwstraat 44 in Wieringerwerf. Op deze avond is iedereen van harte welkom om vanaf 17.45 uur binnen te lopen en om deel te nemen aan een meer-gangen diner.
Het doel van het Ontmoetingsdiner is om iemand die niet zoveel buiten de deur komt, of vaak alleen moet dineren (jong of oud) eens een gezellige avond te bezorgen. Het maakt niet uit of men is aangesloten bij één van de kerken of juist niet kerkelijk is.
Aanmelden kan tot en met vrijdag 1 april bij de gastvrouwen Anneke Zuidhof (tel. 0227-577223), Trudy van Arkel (tel. 0227-823136) of Marjan Lettinga (tel. 0227-581492). De kosten bedragen € 5,- per persoon en mochten er problemen zijn met vervoer, meldt u dat dan even als u zich opgeeft, dan wordt u opgehaald en weer thuis gebracht.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs