Ook de 2 jonge beren van Hoenderdaell genieten van het mooie weer

ANNA PAULOWNA – De warmte van gisteren viel de 2 jonge beren van Landgoed Hoenderdaell niet mee, maar gelukkig was daar een verfrissende duik in het water en dat deed ze zichtbaar goed..
Met eigen ogen zien? Landgoed Hoenderdaell is vandaag geopent van 09:00 tot 17:00 uur, en natuurlijk buiten deze 2 dartelende jonge beren zijn er nog veel en veel meer dieren te bewonderen.

Ma beer samen met de 2 pubers
Ma beer samen met de 2 pubers (Foto: Landgoed Hoenderdaell)

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs