Ook dit jaar weer VZV Begonia actie

’t ZAND – Ook dit jaar verkoopt VZV handbal weer begonia’s. VZV heeft dit jaar nog betere kwaliteit begonia’s van A.F. Kolken en Zonen. Tip: Geef ze veel water en er komen prachtige bloemen uit. 21 mei staat VZV Handbal voor café de Uitdaging in ’t Veld om deze te verkopen. 7 begonia’s voor maar 5 euro.
Er zijn 5 verschillende kleuren begonia’s voor u in de aanbieding. Kan u 21 mei niet, bestel ze dan vooraf en u kunt ze later ophalen bij Triflor. Het bestelformulier kunt u hier downloaden. U kunt het formulier inleveren of sturen naar de adressen die genoemd staan op het formulier.
Als extra heeft VZV Handbal dit jaar ook leuke kleine potjes tulpen te koop voor 1.- euro.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs