2°C | Amsterdam

Ook in 2018 is er weer een Metakitrun


‘T VELD – Het is een tijdje stil geweest omtrent de organisatie van de Metakittrun. Althans, zo lijkt het want de organisatie heeft verre van stilgezeten.  Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben (op sociale media) is er ook al het nodige vermeld. Maar er zijn een paar dingen die de organisatie als eerste met jullie willen delen…….

Ontwikkelingen 

Begin dit jaar zijn er de eerste aanzetten geweest voor het organiseren van een 2e editie van de Metakittrun. En omdat jullie de vorige ook hebben gereden leek het de organisatie niet meer dan fair om jullie op de hoogte te stellen van alle (nieuwe) ontwikkelingen. 
Ook was de organisatie van mening dat zij iets moesten doen met de aangegeven puntjes die in de ingevulde enquêtes stonden. Daar hebben zij serieus iets mee gedaan. Denk bijv. aan de mindere interessant/uitdagendere terugreis. Deze en andere punten gaan zij verbeteren en zullen dan ook zichtbaar zijn in de volgende, 2e editie van de Metakittrun

De deelnemers aan de edititie 2016 (Foto aangeleverd)

Nieuwe Metakittrun

En dan toch nog wel een hoogte punt om even te vermelden. Er komt een nieuwe Metakittrun! Na het succes van vorig jaar zal er in het voorjaar van 2018 opnieuw een spectaculaire run verreden worden. En in tegenstelling tot 2016 zal deze editie uit 3 dagen bestaan. Dus 2 nachtjes weg. Dit weekend, van 23 t/m 25 maart 2018, zal het de deelnemers, wederom, aan niets ontbreken. Echter kan dit niet voor hetzelfde bedrag als vorig jaar. Mede vanwege de 2e overnachting is de prijs verhoogd naar €275. Maar daar krijg je dus weer heel veel voor terug. Gedacht moet worden aan: meer uitdaging, een fantastische rit, 2 dagen onbeperkt eten, meer opdrachten onderweg, 2 overnachtingen, 2 keer ontbijt en nog veel en veel meer!

Route Metakittrun

In 2016 ging de Metakittrun door 2 landen. Doordat we nu 3 dagen weg zijn, gaan we een extra land aan doen.  Met veel trots kunnen we dan ook melden dat de Metakittrun 2018 door maar liefst 3 landen zal gaan. In willekeurige volgorde zullen dat zijn: Nederland, Duitsland en België.

Inschrijven? 

Dat kan! Om alles eerlijk te laten verlopen (lees: kans voor diegene die nog nooit hebben meegedaan) zal de inschrijving 21 mei a.s. geopend worden. Eerder inschrijven heeft geen zin…

Nieuwe website

Vanaf heden draait ook de volledig vernieuwde website. Deze is nog deels onder constructie maar moet zo snel als mogelijk volledig worden.
Dus voor meer info ga je naar www.metakittrun.nl. Daar vindt je alles over wat de Metakittrun inhoudt, waarvoor we het allemaal doen en natuurlijk later het inschrijven.

Thema

Het thema van vorig jaar (familie) was waarschijnlijk niet voor iedereen even zichtbaar of duidelijk. Dat gaat de volgende editie veranderen. Wat het thema voor 2018 gaat worden, wordt later dit jaar bekend gemaakt. 

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.