Ook vandaag nog veel overlast door kapotte brug Afsluitdijk

Hollands Kroon – Het verkeer houdt ook vandaag nog de hele dag last van de kapotte brug in de Afsluitdijk bij Kornwerderzand. Zaterdag was de weg meer dan 4 uren lang helemaal dicht, omdat beide bruggen niet meer dicht gingen. Pas aan het eind van de middag lukte het om de noordelijke burg open te stellen voor het verkeer. Zowel het verkeer naar Den Oever als naar Zurich werd daar overheen geleid. De zuidelijke brug kon niet in gebruik worden genomen.
Dat blijft ook vandaag zo. Pas maandagavond kan de brug gemaakt worden,meldt Omroep Friesland.  Tot die tijd kan het scheepvaartverkeer er helemaal niet langs. Volgens Rijkswaterstaat zijn bij het draaien van de brug een paar kabels kapot gegaan. Hoe dat kon gebeuren, wordt onderzocht.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs