Open dag bij Noordkop Centraal

SCHAGEN – Altijd al eens willen weten hoe radio wordt gemaakt? Of hoe de programma’s van Noordkop Centraal TV bij jou op de buis komen? 

Kom dan komende zaterdag tussen 12.00 en 15.00 uur naar de Open Dag bij Noordkop Centraal.

Tijdens de open dag wordt live radio gemaakt en zie je hoe dat werkt. Ook kun je onze televisiestudio bezoeken en mag je zelf achter de knoppen in de regieruimte zitten. Je bedient de camera’s, licht en geluid. Op de redactie vertellen de medewerkers jou graag meer over hoe wij dagelijks nieuws maken.

De studio van Noordkop Centraal vind je aan de  Piet Ottstraat 3 in Schagen.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs