Open dag sociale huurappartementen in Elshof-Zuid, Anna Paulowna

Anna Paulowna – Wooncompagnie houdt zaterdag 13 februari van 10.00 tot 12.00 uur een open dag in de nieuwe wijk Elshof-Zuid in Anna Paulowna. Hier staan achttien gelijkvloerse, ruime driekamerappartementen voor de sociale huursector. Eind maart is de oplevering.
De bouw nadert zijn einde. Hierdoor zijn de ruimte en de indeling van de woningen goed te zien. Bij de open dag zijn bovendien medewerkers van Wooncompagnie en aannemer Bot Bouw aanwezig om vragen te beantwoorden, bijvoorbeeld over de huurmogelijkheden en de woningen.

Van starter tot senior

De appartementen zijn geschikt voor starters, kleine gezinnen en senioren. De isolatie is uitstekend, waardoor bewoners hun energierekening laag kunnen houden. Zij beschikken tevens over een berging én een gezamenlijke fietsenstalling. Ook is het complex voorzien van een lift. En met Woonzorggroep Samen om de hoek is voor ouderen zorg dichtbij.

Geschikt schoeisel

Bezoekers van de open dag kunnen hun auto parkeren bij het naastgelegen MFA De Ontmoeting, Verwachting 1, Anna Paulwona. Bij appartement nummer 2 kunt u zich melden. Het is nog steeds een bouwplaats, dus gepast schoeisel wordt aangeraden.

Meer informatie

Elshof-Zuid wordt een zeer gevarieerde wijk in een groene, waterrijke omgeving. Meer informatie vindt u op de website: www.nieuwbouw-annapaulowna.nl/elshof-zuid. Of krijgt u telefonisch via Wooncompagnie: 0900-202 2373 (lokaal tarief).

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs