Open dag sociale huurappartementen in Elshof-Zuid, Anna Paulowna

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Anna Paulowna – Wooncompagnie houdt zaterdag 13 februari van 10.00 tot 12.00 uur een open dag in de nieuwe wijk Elshof-Zuid in Anna Paulowna. Hier staan achttien gelijkvloerse, ruime driekamerappartementen voor de sociale huursector. Eind maart is de oplevering.
De bouw nadert zijn einde. Hierdoor zijn de ruimte en de indeling van de woningen goed te zien. Bij de open dag zijn bovendien medewerkers van Wooncompagnie en aannemer Bot Bouw aanwezig om vragen te beantwoorden, bijvoorbeeld over de huurmogelijkheden en de woningen.

Van starter tot senior

De appartementen zijn geschikt voor starters, kleine gezinnen en senioren. De isolatie is uitstekend, waardoor bewoners hun energierekening laag kunnen houden. Zij beschikken tevens over een berging én een gezamenlijke fietsenstalling. Ook is het complex voorzien van een lift. En met Woonzorggroep Samen om de hoek is voor ouderen zorg dichtbij.

Geschikt schoeisel

Bezoekers van de open dag kunnen hun auto parkeren bij het naastgelegen MFA De Ontmoeting, Verwachting 1, Anna Paulwona. Bij appartement nummer 2 kunt u zich melden. Het is nog steeds een bouwplaats, dus gepast schoeisel wordt aangeraden.

Meer informatie

Elshof-Zuid wordt een zeer gevarieerde wijk in een groene, waterrijke omgeving. Meer informatie vindt u op de website: www.nieuwbouw-annapaulowna.nl/elshof-zuid. Of krijgt u telefonisch via Wooncompagnie: 0900-202 2373 (lokaal tarief).

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category