2°C | Amsterdam

Open dag sociale huurappartementen in Elshof-Zuid, Anna Paulowna

Anna Paulowna – Wooncompagnie houdt zaterdag 13 februari van 10.00 tot 12.00 uur een open dag in de nieuwe wijk Elshof-Zuid in Anna Paulowna. Hier staan achttien gelijkvloerse, ruime driekamerappartementen voor de sociale huursector. Eind maart is de oplevering.
De bouw nadert zijn einde. Hierdoor zijn de ruimte en de indeling van de woningen goed te zien. Bij de open dag zijn bovendien medewerkers van Wooncompagnie en aannemer Bot Bouw aanwezig om vragen te beantwoorden, bijvoorbeeld over de huurmogelijkheden en de woningen.

Van starter tot senior

De appartementen zijn geschikt voor starters, kleine gezinnen en senioren. De isolatie is uitstekend, waardoor bewoners hun energierekening laag kunnen houden. Zij beschikken tevens over een berging én een gezamenlijke fietsenstalling. Ook is het complex voorzien van een lift. En met Woonzorggroep Samen om de hoek is voor ouderen zorg dichtbij.

Geschikt schoeisel

Bezoekers van de open dag kunnen hun auto parkeren bij het naastgelegen MFA De Ontmoeting, Verwachting 1, Anna Paulwona. Bij appartement nummer 2 kunt u zich melden. Het is nog steeds een bouwplaats, dus gepast schoeisel wordt aangeraden.

Meer informatie

Elshof-Zuid wordt een zeer gevarieerde wijk in een groene, waterrijke omgeving. Meer informatie vindt u op de website: www.nieuwbouw-annapaulowna.nl/elshof-zuid. Of krijgt u telefonisch via Wooncompagnie: 0900-202 2373 (lokaal tarief).

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.