Open orkestrepetitie Ap-Art Anna Paulowna

Anna Paulowna – Na de succesvol verlopen orkest workshop wil Stichting Musicalproducties Ap-Art uit Anna Paulowna iedereen die 24 januari verhinderd was alsnog de kans geven te proeven van de leuke sfeer in het Pajama projectorkest.
Zondag 13 maart aanstaande houdt Ap-Art daarom een open repetitie. “Wij zijn nog op zoek naar de volgende instrumenten: klarinet, trompet, bariton sax en melodisch slagwerk. Speel je één van deze instrumenten en was je niet in de gelegenheid om naar de workshop te komen, heb je deze workshop helemaal gemist, of twijfelde je nog? Dit is je kans! De repetitie wordt zondag 13 maart van 14.00 tot 17.00 uur gehouden in Anna Paulowna.”
Na inschrijving ontvangt men alle informatie, de exacte locatie en de partituur van het stuk wat die middag wordt gerepeteerd. In oktober en november brengt Ap-Art de tiende musical op de planken: The Pajama Game. Een echte feel-good musical die speelt in het Amerika van de jaren 50. Deze musical staat onder begeleiding van het ‘Pajama-orkest’ onder leiding van Manuela van der Stelt. Het ‘pajama-orkest’ is een echt projectorkest.
Voor dit projectorkest zoekt de stichting enthousiaste muzikanten die samen met de spelers van Ap-Art een geweldige voorstelling willen neerzetten. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Carol Kelderman via carol.kelderman@gmail.com. Kijk voor meer informatie op www.apartmusicals.nl.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs