2°C | Amsterdam

Open orkestrepetitie Ap-Art Anna Paulowna

Anna Paulowna – Na de succesvol verlopen orkest workshop wil Stichting Musicalproducties Ap-Art uit Anna Paulowna iedereen die 24 januari verhinderd was alsnog de kans geven te proeven van de leuke sfeer in het Pajama projectorkest.
Zondag 13 maart aanstaande houdt Ap-Art daarom een open repetitie. “Wij zijn nog op zoek naar de volgende instrumenten: klarinet, trompet, bariton sax en melodisch slagwerk. Speel je één van deze instrumenten en was je niet in de gelegenheid om naar de workshop te komen, heb je deze workshop helemaal gemist, of twijfelde je nog? Dit is je kans! De repetitie wordt zondag 13 maart van 14.00 tot 17.00 uur gehouden in Anna Paulowna.”
Na inschrijving ontvangt men alle informatie, de exacte locatie en de partituur van het stuk wat die middag wordt gerepeteerd. In oktober en november brengt Ap-Art de tiende musical op de planken: The Pajama Game. Een echte feel-good musical die speelt in het Amerika van de jaren 50. Deze musical staat onder begeleiding van het ‘Pajama-orkest’ onder leiding van Manuela van der Stelt. Het ‘pajama-orkest’ is een echt projectorkest.
Voor dit projectorkest zoekt de stichting enthousiaste muzikanten die samen met de spelers van Ap-Art een geweldige voorstelling willen neerzetten. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Carol Kelderman via [email protected]. Kijk voor meer informatie op www.apartmusicals.nl.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.