2°C | Amsterdam

Open Water Zwemwedstrijden Anna Paulowna

ANNA PAULOWNA – Zwem- en Waterpolovereniging Oude Veer houdt op zaterdag 16 juli 2016 opnieuw de Open Water Wedstrijden. Dit sportieve evenement vindt voor de 28e keer plaats in het buitenwater van het Oude Veer in Anna Paulowna. Naar verwachting zullen weer honderden landelijke topzwemmers aan de start verschijnen.
De waterkwaliteit en temperatuur van het Oude Veer is weer uitstekend en ook de accommodatie ligt er klaar voor. Mede dankzij de geweldige ondersteuning van de plaatselijke Watersportvereniging en Scouting Anna Paulowna.
Er is een unieke samenwerking tussen het Hoogheemraadschap Hollands-Noorderkwartier en de organisatie. Om deze wedstrijden te organiseren is het van groot belang dat het water geschikt is als zwemwater. Hierin is de rol van het Hoogheemraadschap cruciaal. Daarom zijn zij nauw betrokken bij de wedstrijd. Bestuurder Rob Veenman van het Hoogheemraadschap zal persoonlijk de door hen ter beschikking gestelde prijzen komen uitreiken. De samenwerking tussen het Hoogheemraadschap en de organisatie van de Open Water Zwemwedstrijden is uniek, maar ook vanzelfsprekend. Het hoogheemraadschap zorgt immers voor schoon oppervlaktewater in Noord-Holland, dus ook in onze gemeente. Zwemmers maken daar dankbaar gebruik van. Zonder schoon zwemwater geen wedstrijden.
Er zijn verschillende afstanden van 250 meter tot 3.000 meter. Het zijn niet alleen de wedstrijdzwemmers die hier hun hart kunnen ophalen, want aan de prestatietochten kan iedereen meedoen.
Contactpersoon organisatie:

  • Annet Huiberts
  • p/a Zwembad Den Krieck Ceresplein 2 1764 HD Breezand

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.