Openbaar fractieoverleg CDA over jaarrekening in ‘t Veld.


’t VELD – De fractie van het CDA vergadert op woensdag 24 mei in het dorpshuis De Harmonie, Zwarteweg 13a (Veldzicht) in ’t Veld. De vergadering is openbaar.
De vergadering begint om 20.15 uur. In de vergadering wordt de agenda voor de raadsvergadering van donderdag 1 juni  besproken. Op de agenda van de raad staat onder andere de jaarrekening van 2016 en het voorstel voor het Cultuurhuis in Lutjewinkel. 
De stukken voor de vergadering zijn te vinden op de website van de gemeente. Ook als u met de fractie wilt spreken over andere onderwerpen bent u van harte welkom.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs