Openbaar fractieoverleg GroenLinks Hollands Kroon

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

HOLLANDS KROON – GroenLinks Hollands Kroon heeft op dinsdag 18 mei een openbaar fractieoverleg, van 15.30 tot uiterlijk 17 uur. De vergadering is digitaal via zoom.  Iedereen is welkom. Wil je inspreken of meepraten? Laat het weten via lilianpeters@hollandskroon.nl of via groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl. Je krijgt dan vlak voor de vergadering begint een link.

Op de agenda staan actuele zaken en de onderwerpen van de raadsvergadering van 27 mei 2021: onder andere het groenstructuurplan 2021-2031, een principeverzoek voor het huisvesten van arbeidsmigranten aan de Noorderkwelweg in Wieringerwerf (artikel 6), bestemmingsplan Dorpsstraat 38 in Oude Niedorp en het slopen van Sluiskolkkade 2 in Den Oever.
De complete raadsagenda staat op de website van de gemeente.

Uiteraard kun je, als je digitaal vergaderen niet ziet zitten, maar toch iets wilt bespreken met het afdelingsbestuur of de fractie, altijd contact opnemen. Desgewenst komt de fractie graag bij je langs.

Informatie over activiteiten en standpunten kun je vinden op onze vernieuwde website hollandskroon.groenlinks.nl, op facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon en op twitter: @GLhollandskroon.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category