2°C | Amsterdam

Openbaar fractieoverleg GroenLinks Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – GroenLinks Hollands Kroon heeft op dinsdag 18 mei een openbaar fractieoverleg, van 15.30 tot uiterlijk 17 uur. De vergadering is digitaal via zoom.  Iedereen is welkom. Wil je inspreken of meepraten? Laat het weten via [email protected] of via [email protected] Je krijgt dan vlak voor de vergadering begint een link.

Op de agenda staan actuele zaken en de onderwerpen van de raadsvergadering van 27 mei 2021: onder andere het groenstructuurplan 2021-2031, een principeverzoek voor het huisvesten van arbeidsmigranten aan de Noorderkwelweg in Wieringerwerf (artikel 6), bestemmingsplan Dorpsstraat 38 in Oude Niedorp en het slopen van Sluiskolkkade 2 in Den Oever.
De complete raadsagenda staat op de website van de gemeente.

Uiteraard kun je, als je digitaal vergaderen niet ziet zitten, maar toch iets wilt bespreken met het afdelingsbestuur of de fractie, altijd contact opnemen. Desgewenst komt de fractie graag bij je langs.

Informatie over activiteiten en standpunten kun je vinden op onze vernieuwde website hollandskroon.groenlinks.nl, op facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon en op twitter: @GLhollandskroon.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.