Openbare fractievergadering PvdA


ANNA PAULOWNA – Bij deze nodigen wij u uit voor de openbare fractievergadering op woensdag 24 mei om 19.30 uur in MFA de Ontmoeting, Anna Paulowna.
Agenda van de fractievergadering van 24 mei. De vergadering begint om 19.30 uur en wordt gehouden in de MFA de Ontmoeting in Anna Paulowna. In deze vergadering komt onder andere de raadsvergadering van 1 juni aan de orde. De agenda van de raadsvergadering vindt u met behulp van een link onderaan dit bericht.

  1. Opening/mededelingen
  2. Mogelijkheid tot inspreken
  3. Ingekomen post/stukken
  4. Raadsvergadering 1 juni
  5. Politieke agenda/uitnodigingen
  6. Actuele zaken
  7. Mededelingen van het bestuur
  8. Rondvraag/wvttk
  9. Sluiting

Voorafgaand aan de fractievergadering, om 19.00 uur een korte evaluatie voor de fractie over de toetsingskamer en MFA. Waarschijnlijk duurt dit een half uur.
Klik hier voor de agenda van de raadsvergadering van 1 juni.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs