Opening dagactiviteitencentrum De Bron Schagen

REGIO – Op zaterdag 16 juli vindt de officiële opening plaats van het vernieuwde dagactiviteitencentrum in De Bron. Deze wordt verricht door wethouder Blonk van de gemeente Schagen. Iedereen die een kijkje wil nemen is van 14.00 – 17.00 uur van harte welkom.
In het vernieuwde dagactiviteitencentrum kunnen mensen terecht voor een nuttig en gezellig samenzijn met extra ondersteuning. Onder professionele begeleiding van beroepsbegeleiders en vrijwilligers krijgen mensen een zinvolle dagbesteding aangeboden. Zo wordt er samen gegeten en diverse, op maat aangeboden, activiteiten georganiseerd. Wil bijvoorbeeld iemand een stuk fietsen, wandelen of ontspannen vissen, dan kan dat. Daar waar nodig, wordt ook behandeling geboden.
Met het vernieuwde dagactiviteitencentrum bieden we een eventuele partner en andere mantelzorgers de gelegenheid om even op adem te komen en zodoende de zorg voor hun naaste langer vol te houden.
Mantelzorgmarkt
Tijdens de opening van het dagactiviteitencentrum is er ook een mantelzorgmarkt georganiseerd op het binnenplein van De Bron. Hier kan men terecht voor allerlei informatie over bijvoorbeeld ergonomisch mantelzorgen, de mogelijkheden op het gebied van thuiszorg, gezond bewegen en afvallen, trainingen op het gebied van valpreventie, logeren bij Samen en revalidatie en behandeling. Ook samenwerkingspartijen als Hospice Schagen, Geriant en Wonen Plus Welzijn zullen op deze markt aanwezig zijn.
De Bron is gevestigd aan de Kogerlaan 36a in Schagen.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs