2°C | Amsterdam

Opening dagactiviteitencentrum De Bron Schagen

REGIO – Op zaterdag 16 juli vindt de officiële opening plaats van het vernieuwde dagactiviteitencentrum in De Bron. Deze wordt verricht door wethouder Blonk van de gemeente Schagen. Iedereen die een kijkje wil nemen is van 14.00 – 17.00 uur van harte welkom.
In het vernieuwde dagactiviteitencentrum kunnen mensen terecht voor een nuttig en gezellig samenzijn met extra ondersteuning. Onder professionele begeleiding van beroepsbegeleiders en vrijwilligers krijgen mensen een zinvolle dagbesteding aangeboden. Zo wordt er samen gegeten en diverse, op maat aangeboden, activiteiten georganiseerd. Wil bijvoorbeeld iemand een stuk fietsen, wandelen of ontspannen vissen, dan kan dat. Daar waar nodig, wordt ook behandeling geboden.
Met het vernieuwde dagactiviteitencentrum bieden we een eventuele partner en andere mantelzorgers de gelegenheid om even op adem te komen en zodoende de zorg voor hun naaste langer vol te houden.
Mantelzorgmarkt
Tijdens de opening van het dagactiviteitencentrum is er ook een mantelzorgmarkt georganiseerd op het binnenplein van De Bron. Hier kan men terecht voor allerlei informatie over bijvoorbeeld ergonomisch mantelzorgen, de mogelijkheden op het gebied van thuiszorg, gezond bewegen en afvallen, trainingen op het gebied van valpreventie, logeren bij Samen en revalidatie en behandeling. Ook samenwerkingspartijen als Hospice Schagen, Geriant en Wonen Plus Welzijn zullen op deze markt aanwezig zijn.
De Bron is gevestigd aan de Kogerlaan 36a in Schagen.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.