Openstaande boete leidt naar hennepplantage in Anna Paulowna

Anna Paulowna – Op dinsdagavond deed de politie onderzoek in een woning aan de Pastoor Philipponastraat in Anna Paulowna in verband met de mogelijke aanwezigheid van een hennepplantage.
Eerder die avond kwam de politie bij die woning in verband met een openstaande boete van de 31-jarige bewoner. In de woning rook het sterk naar hennep. Toen de politie verder ging kijken, bleek er op zolder een hennepplantage te zijn ingericht met dertig planten. De politie nam de hennep en de bijbehorende apparatuur (lampen, transformatoren e.d.) in beslag. Er was geen sprake van diefstal van stroom.
In de slaapkamer van de woning werd ook nog een vuurwapen aangetroffen. Het bleek hierbij om een imitatie te gaan. Het wapen werd in beslag genomen.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs