2°C | Amsterdam

Openstaande boete leidt naar hennepplantage in Anna Paulowna

Anna Paulowna – Op dinsdagavond deed de politie onderzoek in een woning aan de Pastoor Philipponastraat in Anna Paulowna in verband met de mogelijke aanwezigheid van een hennepplantage.
Eerder die avond kwam de politie bij die woning in verband met een openstaande boete van de 31-jarige bewoner. In de woning rook het sterk naar hennep. Toen de politie verder ging kijken, bleek er op zolder een hennepplantage te zijn ingericht met dertig planten. De politie nam de hennep en de bijbehorende apparatuur (lampen, transformatoren e.d.) in beslag. Er was geen sprake van diefstal van stroom.
In de slaapkamer van de woning werd ook nog een vuurwapen aangetroffen. Het bleek hierbij om een imitatie te gaan. Het wapen werd in beslag genomen.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.