Opknappen ambulancepost Wieringerwerf kost bijna 100.000 euro

WIERINGERWERF – Om de ambulancepost in Wieringerwer up to date te houden moet de veiligheidsregio Noord-Holland-Noord een kleine 100.000 euro investeren in aanpassingen om het pand in goede staat te houden.
De Veiligheidsregio Noord-Holland-Noord het onderzoek laten doen naar het pand om er zo achter te komen wat er allemaal aan moet gebeuren. De woordvoerder van de Veiligheidsregio merkt op dat het niet gaat om achterstallig onderhoud maar om verbeteringsaanpassingen.
Zo moeten er werkzaamheden aan het dak, de gevels, de plafonds en de technische installaties plaatsvinden om de posten tot zeker 2032 in goede conditie te houden waar het ambulancepersoneel een goede plek heeft om standby te staan tijdens hun wacht.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs