Opsporing verzocht: Container gestolen vanaf Agriport Middenmeer

Middenmeer – Deze week is er vanaf het Van Der Bel terrein op Agriport in Middenmeer een container gestolen die bedoeld is voor het vervoeren van grond en voor het vervoer van vervuilde grond.
Een opmerkelijk detail aan de container is dat er aan de linker achterkant een zwarte lucht slang zit voor het openen van de kleppen. Mensen die de container zien of hebben gezien wordt gevraagd direct contact op de nemen met Van Der Bel via telefoonnummer 0229581327 bij geen gehoor mag er direct worden gebeld met de politie via 112.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs