2°C | Amsterdam

Optreden Anna en Irma in Theater Engelenburgh Nieuwe Niedorp


NIEUWE NIEDORP – In Theater de Engelenburgh van kunst- en zorgboerderij Engelenburgh aan Terdiek 20 in Nieuwe Niedorp geven moeder Irma en dochter Anna zondag 14 mei om 14.00 uur een Moederdagconcert.

Muzikale omlijsting

Anna en Irma worden regelmatig gevraagd voor de muzikale omlijsting bij trouwplechtigheden, avondwakes en afscheidsdiensten. Hun repertoire was lange tijd bij uitstek geschikt voor de omlijsting van dit soort momenten. Toen ze dit een keer met elkaar bespraken kwamen ze op het idee om ook eens een ander soort repertoire aan te boren, met vrolijke en luchtige nummers.

Wisselende bezetting

Hun repertoire is breed: ze spelen nummers van onder meer The Beatles, Adele, Ruth Jacott, REM, Coldplay, Brian Adams, Miss Montreal en Don Quishocking. Daarbij begeleiden ze zich en elkaar in een steeds wisselende bezetting op piano, gitaar en cajon.
De entree bedraagt € 6,- (te betalen bij binnenkomst). Kaarten kunnen gereserveerd worden via www.engelenburgh.net/anna-en-irma/.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.