2°C | Amsterdam

Optreden Maria Prokofieva Keesschuur Anna Paulowna

ANNA PAULOWNA – Pianiste Maria Prokofieva geeft zondag 29 mei om 14.00 uur een pianoconcert in de Keesschuur aan Middenweg 9b in Anna Paulowna. Dit is het slotconcert van de klassieke serie pianoconcerten van de Young Piano Masters Prokofieva begon op haar vijfde jaar al met haar muziekopleiding.
Op zes jarige leeftijd werd zij toegelaten op een speciale opleiding voor muziekbegaafd kinderen aan het conservatorium in Minsk. Zij kwam in 1999 zonder toelatingsexamen op het conservatorium in Minsk, waar zij in 2004 haar bachelor’s haalde.
Prokofieva volgde veel Masterclasses en won diverse competities voor piano in België, Luxemburg en Frankrijk. Tegenwoordig geeft zij veel recitals en kamermuziekrecitals in Nedereland, België en Frankrijk.
De toegang bedraagt € 10,-

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.