Optreden Maria Prokofieva Keesschuur Anna Paulowna

ANNA PAULOWNA – Pianiste Maria Prokofieva geeft zondag 29 mei om 14.00 uur een pianoconcert in de Keesschuur aan Middenweg 9b in Anna Paulowna. Dit is het slotconcert van de klassieke serie pianoconcerten van de Young Piano Masters Prokofieva begon op haar vijfde jaar al met haar muziekopleiding.
Op zes jarige leeftijd werd zij toegelaten op een speciale opleiding voor muziekbegaafd kinderen aan het conservatorium in Minsk. Zij kwam in 1999 zonder toelatingsexamen op het conservatorium in Minsk, waar zij in 2004 haar bachelor’s haalde.
Prokofieva volgde veel Masterclasses en won diverse competities voor piano in België, Luxemburg en Frankrijk. Tegenwoordig geeft zij veel recitals en kamermuziekrecitals in Nedereland, België en Frankrijk.
De toegang bedraagt € 10,-

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs