HIPPOLYTUSHOEF – De Stichting Kulturele Aktiviteiten Hippolytuskerk heeft het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet weten te contracteren voor het geven van een concert zondag 28 februari om 15.30 uur in de Hippolytuskerk aan het Kerkplein.
Het kwartet neemt het publiek mee naar onder andere Bulgarije, Portugal, Addis Ababa, Sarajevo en Cordoba. Het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet bestaat uit: Lieke van den Beuken, Bart de Kater, Jesse Faber en Sergio Hamerslag en werd opgericht in 2010, toen de vier elkaar troffen op het Conservatorium van Amsterdam. Inmiddels is het NAKK een veel gezien ensemble op de Nederlandse muziekpodia. Naast optredens in Nederland zijn ze ook internationaal actief.
Kaarten voor zijn voor aanvang van het concert in de Hippolytuskerk verkrijgbaar. Kinderen tot twaalf jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen. Reserveren kan via www.dekroonconcerten.nl of info@dekroonconcerten.nl of bij Jim Vink, tel. 0227-595204 of Gerda Visser, tel. 0227-592509.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Previous post Column Nadine Swagerman – Vrouw vs Spin
Next post 4200 handtekeningen voor een veilger Schapendijkje Den Helder

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.