Optreden Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet kerk Hippolytushoef

HIPPOLYTUSHOEF – De Stichting Kulturele Aktiviteiten Hippolytuskerk heeft het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet weten te contracteren voor het geven van een concert zondag 28 februari om 15.30 uur in de Hippolytuskerk aan het Kerkplein.
Het kwartet neemt het publiek mee naar onder andere Bulgarije, Portugal, Addis Ababa, Sarajevo en Cordoba. Het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet bestaat uit: Lieke van den Beuken, Bart de Kater, Jesse Faber en Sergio Hamerslag en werd opgericht in 2010, toen de vier elkaar troffen op het Conservatorium van Amsterdam. Inmiddels is het NAKK een veel gezien ensemble op de Nederlandse muziekpodia. Naast optredens in Nederland zijn ze ook internationaal actief.
Kaarten voor zijn voor aanvang van het concert in de Hippolytuskerk verkrijgbaar. Kinderen tot twaalf jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen. Reserveren kan via www.dekroonconcerten.nl of info@dekroonconcerten.nl of bij Jim Vink, tel. 0227-595204 of Gerda Visser, tel. 0227-592509.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs