2°C | Amsterdam

Optreden Pamela Smits en Quirijn van Regteren Altena CSN Winkel

Winkel – Pamela Smits en Quirijn van Regteren Altena geven zondag 21 februari om 20.00 uur, op uitnodiging van de Culturele Stichting Niedorp, een concert in de Lucaskerk aan de Dorpsstraat in Winkel.
Quirijn van Regteren Altena is eerste bassist van het Residentie Orkest, hoofdvakleraar aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en een vurig pleitbezorger voor nieuwe composities voor zijn instrument. Enige jaren geleden werd hij gevraagd om een carte blanche programma in het Koninklijk Concertgebouw samen te stellen. Ook is zijn spel op de contrabas in en bij verschillende filmvertoningen te beluisteren.
Celliste Pamela Smits staat bekend om haar bevlogen, natuurlijke manier van spelen en om haar muzikale veelzijdigheid. Zij heeft een solocarrière, speelt in het Pentachord Ensemble en is een groot liefhebber van kamermuziek.
In deze bijzondere combinatie van cello en contrabas brengen zij een programma met de titel ‘Diepe Gevoelens’.
Kaarten à € 10,- zijn voorafgaand aan het concert in de kerk beschikbaar, maar tevens verkrijgbaar in de voorverkoop via www.culturelestichtingniedorp.nl of bij Bloemhart in het winkelcentrum van Nieuwe Niedorp, Muziekhuis Jan Piet Beers aan de Gedempte Gracht in Schagen en via: tel. 0224-542119.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.