Optreden Pamela Smits en Quirijn van Regteren Altena CSN Winkel

Winkel – Pamela Smits en Quirijn van Regteren Altena geven zondag 21 februari om 20.00 uur, op uitnodiging van de Culturele Stichting Niedorp, een concert in de Lucaskerk aan de Dorpsstraat in Winkel.
Quirijn van Regteren Altena is eerste bassist van het Residentie Orkest, hoofdvakleraar aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en een vurig pleitbezorger voor nieuwe composities voor zijn instrument. Enige jaren geleden werd hij gevraagd om een carte blanche programma in het Koninklijk Concertgebouw samen te stellen. Ook is zijn spel op de contrabas in en bij verschillende filmvertoningen te beluisteren.
Celliste Pamela Smits staat bekend om haar bevlogen, natuurlijke manier van spelen en om haar muzikale veelzijdigheid. Zij heeft een solocarrière, speelt in het Pentachord Ensemble en is een groot liefhebber van kamermuziek.
In deze bijzondere combinatie van cello en contrabas brengen zij een programma met de titel ‘Diepe Gevoelens’.
Kaarten à € 10,- zijn voorafgaand aan het concert in de kerk beschikbaar, maar tevens verkrijgbaar in de voorverkoop via www.culturelestichtingniedorp.nl of bij Bloemhart in het winkelcentrum van Nieuwe Niedorp, Muziekhuis Jan Piet Beers aan de Gedempte Gracht in Schagen en via: tel. 0224-542119.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs