Optreden Pamela Smits en Quirijn van Regteren Altena CSN Winkel

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Winkel – Pamela Smits en Quirijn van Regteren Altena geven zondag 21 februari om 20.00 uur, op uitnodiging van de Culturele Stichting Niedorp, een concert in de Lucaskerk aan de Dorpsstraat in Winkel.
Quirijn van Regteren Altena is eerste bassist van het Residentie Orkest, hoofdvakleraar aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en een vurig pleitbezorger voor nieuwe composities voor zijn instrument. Enige jaren geleden werd hij gevraagd om een carte blanche programma in het Koninklijk Concertgebouw samen te stellen. Ook is zijn spel op de contrabas in en bij verschillende filmvertoningen te beluisteren.
Celliste Pamela Smits staat bekend om haar bevlogen, natuurlijke manier van spelen en om haar muzikale veelzijdigheid. Zij heeft een solocarrière, speelt in het Pentachord Ensemble en is een groot liefhebber van kamermuziek.
In deze bijzondere combinatie van cello en contrabas brengen zij een programma met de titel ‘Diepe Gevoelens’.
Kaarten à € 10,- zijn voorafgaand aan het concert in de kerk beschikbaar, maar tevens verkrijgbaar in de voorverkoop via www.culturelestichtingniedorp.nl of bij Bloemhart in het winkelcentrum van Nieuwe Niedorp, Muziekhuis Jan Piet Beers aan de Gedempte Gracht in Schagen en via: tel. 0224-542119.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category